ΛΑΥΡΙΟ

Νίκη για το Λαύριο, ντεμπούτο ο Χαραλαμπόπουλος (pics)

Οι εξέδρες στο κλειστό γήπεδο «Στέλιος Καλαϊτζής» ήταν κατάμεστες. Από τη μία, ο κόσμος ήθελε να δει τον νέο Πανερυθραϊκό (αγωνίζεται στη Β’ Εθνική). Από την άλλη, αναζητούσε μία… γεύση από μία ομάδα της Basket League, όπως είναι το Λαύριο. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 85-70, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να φορά για πρώτη φορά τη...
Νίκη για το Λαύριο, ντεμπούτο ο Χαραλαμπόπουλος (pics)

Οι εξέδρες στο κλειστό γήπεδο «Στέλιος Καλαϊτζής» ήταν κατάμεστες. Από τη μία, ο κόσμος ήθελε να δει τον νέο Πανερυθραϊκό (αγωνίζεται στη Β’ Εθνική). Από την άλλη, αναζητούσε μία… γεύση από μία ομάδα της Basket League, όπως είναι το Λαύριο.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 85-70, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να φορά για πρώτη φορά τη φανέλα του Λαυρίου (έστω και την προπονητική) και τον Χρήστο Σερέλη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Όλα αυτά ενόψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσης του Λαυρίου για το FIBA Europe Cup, στις 20 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ντνίπρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη για το Λαύριο, ντεμπούτο ο Χαραλαμπόπουλος (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.