ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Στανόγιεβιτς ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε τον Σέρβο μέσο η ομάδα της Λιβαδειάς
Ανακοίνωσε Στανόγιεβιτς ο Λεβαδειακός

Μία ακόμα προσθήκη ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έκανε γνωστή την συμφωνία με τον Μάρκο Στανόγεβιτς.

Ο Σέρβος έδωσε τα χέρια για διετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του Σέρβου κεντρικού μέσου Marko Stanojevic. Ο 30χρονος χαφ αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από την Αστάνα, ενώ έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στο παρελθόν, παίζοντας την τελευταία δεκαετία σε ομάδες όπως η Ραντ, η Σερίφ Τιρασπόλ, η Αλ-Φατέχ και η Σαχτιόρ Καραγκαντί.

Ο Marko Stanojevic γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1988 και από τον Ιανουάριο του 2017 «μετακόμισε» στο Καζακστάν και αγωνίστηκε στην Σαχτιόρ Καραγκαντί και την Αστάνα.

Στη συνολική του ποδοσφαιρική του καριέρα μετράει 259 συμμετοχές και 27 γκολ. Έχει παραστάσεις από το Champions League μετρώντας 9 συμμετοχές και το Europa League μετρώντας 8 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την U-19 του Ερυθρού Αστέρα και ακολούθησε μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή αγωνιζόμενος σε Σόποτ (Σερβία), Λακτάσι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη), Ράντ (Σερβία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Σίμουργκ (Αζερμπαϊτζάν), Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία), Σαχτιόρ και Αστάνα».

Μεταγραφές Super League 2018-2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Στανόγιεβιτς ο Λεβαδειακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.