ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός : Σκέψεις για νυστέρι στον Βίντεκερ

Ο Γιόζεφ Βίντεκερ ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό στις αρχές Αυγούστου (8/8), υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, ωστόσο είναι πλέον πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί καθόλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο 25χρονος Ούγγρος μέσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο που «κουβαλάει» από την προηγούμενη ομάδα του, με συνέπεια να μην έχει συμπεριληφθεί καν σε αποστολή έως τώρα για την...
Λεβαδειακός : Σκέψεις για νυστέρι στον Βίντεκερ

Ο Γιόζεφ Βίντεκερ ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό στις αρχές Αυγούστου (8/8), υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, ωστόσο είναι πλέον πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί καθόλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος Ούγγρος μέσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο που «κουβαλάει» από την προηγούμενη ομάδα του, με συνέπεια να μην έχει συμπεριληφθεί καν σε αποστολή έως τώρα για την ομάδα των Βοιωτών. Οι μαγνητικές εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί έχουν δείξει ζημιά στο χιαστό και από τη στιγμή που το αρχικό πλάνο της συντηρητικής αντιμετώπισης δεν έχει αποτέλεσμα, η λύση του χειρουργείου φαντάζει πλέον μονόδρομος.

Αν τελικά υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης, αυτό θα σημάνει το τέλος για την φετινή σεζόν, χωρίς ο Ούγγρος να προλάβει να αγωνιστεί ούτε σε ένα αγώνα.

 

Ο Μίχελ ήξερε καιρό πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός : Σκέψεις για νυστέρι στον Βίντεκερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.