ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Έβγαλε αποστολή με τιμωρημένο παίκτη!

Πρωτοτύπησαν οι Βοιωτοί εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο
Λεβαδειακός: Έβγαλε αποστολή με τιμωρημένο παίκτη!

Κάπως έτσι εξηγείται μάλλον γιατί ο Λεβαδειακός δεν θέλει να βγάζει αποστολές. Μετά από καιρό επιχείρησε να το κάνει και υπέπεσε σε γκάφα…

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τους 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το θέμα είναι ότι σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Καραχάλιος. Πέρα από το ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό, είναι και τιμωρημένος όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League!

Από εκεί και πέρα, εκτός για ένα ακόμη ματς είναι ο Επασί, για τον οποίο έχουμε ενημερώσει τι συμβαίνει. Φαβάρο και Αντιλέχου είναι τραυματίες και ο Σαβαντογκό τιμωρημένος. Στην αποστολή είναι ο Κρνέτα, ο οποίος πάντως έχε θλάση.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάγιβτς, Ζωγράφος, Κρνέτα, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Όμο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς, Νανζίς, Λιάγκας, Νίκας, Βήχος, Βίντεκερ, Μανγκά, Καθάριος.

Λεβαδειακός: Ο Σανίνο… εξαφάνισε τον Γιακουμάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός: Έβγαλε αποστολή με τιμωρημένο παίκτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.