ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σανίνο: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα»

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη
Σανίνο: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα»

Δεν κατάφερε να πάρει εκτός έδρας νίκη ούτε τώρα ο Λεβαδειακός. Ισοφαρίστηκε λίγο πριν το φινάλε και γι’ αυτό ο Τζουζέπε Σανίνο δεν ήταν ευχαριστημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, διότι οι παίκτες μου προσπάθησαν πάρα πολύ και δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν ήταν εξέλιξη με την οποία μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουμε πολλά προβλήματα και τραυματισμούς, όμως οι παίκτες που παίζουν δίνουν τα πάντα. Συγχαρητήρια και στον Λιάγκα, που έπαιζε και πρώτη φορά στη Super League και είχε εξαιρετική απόδοση».

Για τις φωνές του Ζησόπουλου στην είσοδο του Μάνγκα αντί του Καθάριου: «Δεν συνέβη κάτι, κανονικά έγινε η αλλαγή».

Για το πρώτο γκολ του Ιωαννίδη στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτόν, που κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος και μετά το Κύπελλο».

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-1: Όρθιος με Άλμπεργκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σανίνο: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.