ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σανίνο: «Θα παίξουμε κλειστά, με αντεπιθέσεις»

Ο Ιταλός τεχνικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τις δυσκολίες της
Σανίνο: «Θα παίξουμε κλειστά, με αντεπιθέσεις»

Ο Λεβαδειακός ετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Τζουζέπε Σανίνο αναγνωρίζει πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τον αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την δύσκολη πορεία του Λεβαδειακού:

«Εγώ πάντα πιστεύω ότι αν υπάρχει πάθος, δουλειά και συνδυαστούν κάποια στοιχεία από την δική μου γνώση όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να συμβούν όσο αναφορά την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Με μεγάλο σεβασμό, παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο και μακάρι να σκοράρουμε ένα γκολ. Έχω δει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ, θα είναι τιμή για εμάς να αντιμετωπίσουμε τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές του».

Για τα μεγάλα ατού του ΠΑΟΚ:

«Είναι μία ομάδα, η οποία είναι κατασκευασμένη πρωταθλήτρια. Είναι μια επιθετική ομάδα, βάζει πολλούς παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αυτό θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εγώ πάντα έχω πίστη στις ομάδες που δουλεύω οπότε θα κυνηγήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ποιους θεωρεί επικίνδυνους παίκτες από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο έχουν μεγάλη ποιότητα. Έχει αξιόλογους παίκτες στα άκρα και όταν επιτίθεται τα μπακ του γίνονται επιθετικά μπακ, έχει έναν αξιόλογο Επιθετικό αλλά εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ σαν σύνολο και όχι μεμονωμένα».

Για το πως θα αντιμετωπίσει τα ατού του ΠΑΟΚ:

«Ξέρουμε μια ομάδα που παίζει επιθετικά, ξέρω ότι θα υποφέρουμε από την πίεση στην άμυνα μας. Δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε διαφορετικά από το να παίξουμε κλειστά και να βγούμε σε αντεπιθέσεις».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο την νίκη, επαναλαμβάνω ότι εμείς θα υποφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την άμυνα και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Όλα τα παιχνίδια έχουν την δική τους ιστορία οπότε θα περιμένουμε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού».

Για τον αν γνωρίζει τους Ιταλούς συνεργάτες του Λουτσέσκου:

«Ξέρω τον Κριστιάνο Μπάτζι, είναι φίλος μου και είμαι χαρούμενος που δουλεύει στην Ελλάδα. Τον περιμένω στην Λιβαδειά για να χαιρετηθούμε».

Για το τι πιστεύει για το Ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είμαι μόλις δύο μήνες στην Ελλάδα, είναι τιμή μου που δουλεύω στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν 4-5 ομάδες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα, αν μπορούσαν να τις πλαισιώσουν περισσότερες θα ήταν το ιδανικό. Κρίνοντας από την πρόκριση του Ολυμπιακού, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάτε:

«Άξιζε η Μπάτε όσα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν, εμένα με λύπησε γιατί δουλεύω τώρα στην Ελλάδα».

Για το πως βλέπει την Ελλάδα:

«Όταν ήρθα εδώ δεν περίμενα να έχω τόσο καλή συνεργασία. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι οι Έλληνες είναι καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι και μακάρι να πετύχω την αποστολή μου να σωθεί ο Λεβαδειακός».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σανίνο: «Θα παίξουμε κλειστά, με αντεπιθέσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.