ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με απουσίες ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ

Ο Ζοσέ Ανιγκό καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Γιουσούφ, Ομπιόρα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Με απουσίες ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ

Ο Λεβαδειακός δεν έχει πλέον, κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και ούτε κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη, ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα παραταχθεί αδιάφορος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και σίγουρα θα προσπαθήσει να χαλάσει τη φιέστα της Ένωσης.

Η προετοιμασία των Βοιωτών συνεχίζεται με τους Ντιόγκο και Ζαραδούκα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Δεδομένα απόντες από το ματς του ΟΑΚΑ (22/4) θα είναι ο τραυματίας Λεονάρντο και ο τιμωρημένος Τριποτσέρης, όπως και οι Ομπιόρα, Γιουσούφ που έχουν τεθεί εκτός ομάδας.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επέστρεψαν στους «πράσινους» οι παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί στη Θήβα. Πρόκειται για τους Χατζηλάμπρο, Σένκα και Τόπι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με απουσίες ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.