NBA

Συγκλονιστικός Γιάννης: «Πουλούσα DVD»

O Greek Freak έδωσε μια συνέντευξη «καρδιάς» για τα δύσκολα χρόνια του στην Ελλάδα
Συγκλονιστικός Γιάννης: «Πουλούσα DVD»

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τον ξέρουν ως Greek Freak. Ως έναν αθλητή με τρομερές φυσικές δυνατότητες και ταλέντο που ξεχειλίζει.

Οι οπαδοί των Μιλγουόκι Μπάκς, φυσικά, τον ξέρουν ακόμη καλύτερα, καθώς είναι ο ηγέτης της ομάδας τους. Κι όμως, δεν ήταν πάντα ρόδινα τα πράγματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τούτο το γνωρίζουμε εμείς – άλλωστε, από την Ελλάδα ξεκίνησε ως άσημος αθλητής για να γίνει τώρα αστέρι του ΝΒΑ.

Ωστόσο, ούτε και ο ίδιος ξεχνάει πώς ξεκίνησαν όλα. Και σίγουρα δεν ξεκίνησαν με μπάσκετ. Ακολουθώντας τη μοίρα των μεταναστών, ο Γιάννης και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του χρειάστηκε να κάνουν διάφορες δουλειές του ποδαριού για να βγάλουν τα προς το ζην.

Δεν δίστασε να μιλήσει για εκείνα τα δύσκολα χρόνια στη δημοφιλή εκπομπή του Στιβ Κροφτ «60 minutes» και να εμφανίσει στη δημοσιότητα μια άγνωστη πτυχή της ζωής του. Άγνωστη για τους Αμερικανούς που αρέσκονται να φαντάζονται διάφορα, τα οποία πολλές φορές απέχουν από την πραγματικότητα.

«Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό», είπε μεταξύ άλλων.

&

Ο Γιάννης παραδέχθηκε πως: «Πουλούσαμε γυαλιά, ρολόγια, CD και DVD» και στη διαπίστωση του Κροφτ ότι πρέπει να ήταν πολύ καλός πωλητής, ο Γιάννης απάντησε ευθαρσώς: «Ήμουν ο καλύτερος! Ήμουν πολύ καλός σε αυτό». Το μυστικό του ήταν ότι δεν τα παρατούσε ποτέ.

Όταν ρωτήθηκε αν του αρέσει ακόμα αυτό, αποκρίθηκε: «Το να είμαι επίμονος στη ζωή; Νομίζω ναι! Θα κάνω κάτι και θα το κάνω σωστά!», και πρόσθεσε για τη συνεχή του βελτίωση: «Πρέπει να βελτιώνομαι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φοβάμαι πολύ την αποτυχία. Οπότε, πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονιστικός Γιάννης: «Πουλούσα DVD»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.