ΟΦΗ

Οι βάσεις μπαίνουν στο Καρπενήσι για τον ΟΦΗ

Με 26 παίκτες στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, το βασικό στάδιο προετοιμασίας
Οι βάσεις μπαίνουν στο Καρπενήσι για τον ΟΦΗ

Οι πρώτες προπονήσεις στο «Βαρδινογιάννειο» Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκαν και πλέον οι παίκτες του ΟΦΗ μετακομίζουν στο Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από με το πούλμαν της ομάδας, για το Καρπενήσι.

Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει 26 παίκτες στη  διάθεσή του κι ανάμεσά τους ο 24χρονος Ολλανδός, Κάιλ  Εμπεσίλιο, που δοκιμάζεται από την κρητική ομάδα.

Στο διάστημα της παρουσίας του στο Καρπενήσι, ο ΟΦΗ, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), με τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαϊκή (28/7).

Παπαδόπουλος: «Ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας το πρώτο αυτό διάστημα προπονήσεων, ανέφερε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά και τη διάθεση των παικτών.

Ηταν ένα σημαντικό κομμάτι για μας, όσον αφορά τα τεστ και τα εργομετρικά που κάναμε. Παράλληλα, σημαντική ήταν η γνωριμία των νέων με τους παλιούς παίκτες.

Δουλέψαμε αρκετά στο θέμα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Πλέον θα συνεχίσουμε στο Καρπενήσι τη σκληρή δουλειά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, θα επιχειρήσουμε να μοντάρουμε σιγά-σιγά την ομάδα μας».

Η αποστολή του ΟΦΗ

Τερματοφύλακες: Στρέζος, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δερμιτζάκης.
Αμυντικοί: Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.
Μέσοι: Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κυριακίδης, Mellado, Neira.
Επιθετικοί: Vouho, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Sassi.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι βάσεις μπαίνουν στο Καρπενήσι για τον ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.