ΟΦΗ

Χωρίς Κομεσίδη στην πρόβα τζενεράλε με Εργοτέλη

Μοναδικός απών ο Δημήτρης Κομεσίδης στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη
Χωρίς Κομεσίδη στην πρόβα τζενεράλε με Εργοτέλη

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του απέναντι στον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18/8, 19:00) στο Γεντί Κουλέ τον συμπολίτη, στην πρόβα τζενεράλε πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Ο τραυματίας Δημήτρης Κομεσίδης θα είναι ο μοναδικός «απών» από το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ (Σάββατο 18/8, 7μμ).

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση, που αποτελεί την τελευταία πρόβα του ΟΦΗ, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Όπως και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι καρτών των εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι έχουν την απόδειξη πληρωμής στα χέρια τους, θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν.

Ελεύθερη για αυτό το παιχνίδι, θα είναι η είσοδος στα παιδιά.

Στο παιχνίδι θα ισχύσει για πρώτη φορά η ελεγχόμενη διέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέσα από τα τουρνικέ που έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ζητά από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ανθρώπων που θα βρίσκονται στις θύρες του γηπέδου”>

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Κομεσίδη στην πρόβα τζενεράλε με Εργοτέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.