ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι»

Τι απάντησε στους επικριτές του
Παπαδόπουλος: «Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι»

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος αμέσως μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του επί του Εργοτέλη με 2-1 (18/8).

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν για τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι και οι οποίες οδήγησαν το μπάτζετ της ομάδας σε εκτροχιασμό και ότι δεν προωθεί παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας, ο κ. Παπαδόπουλος αντέδρασε έντονα.

Όταν ο τεχνικός του ΟΦΗ κλήθηκε να σχολιάσει τον ερχομό του Μιχόγεβιτς ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Θα αναφερθώ και στο όνομα του παίκτη, που θα έρθει, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Εχω ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Μου δίνετε πάσα για πω μερικά πράγματα που θέλω. Εχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος, ξεφεύγει από το μπάτζετ. Εχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν βάζει πλάτη για την ομάδα. Εχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν προωθεί παιδιά από την ομάδα. Για το μπάτζετ, θα πω ότι έχουμε ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Και μετά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν γίνει σίγουρα είναι το μικρότερο μπάτζετ.

Αν ήθελα να ξεφύγει το μπάτζετ, θα έκανα τρία χρόνια συμβόλαιο και όχι ένα. Και το έκανα για να βοηθήσω την ομάδα οικονομικά και εγώ και οι συνεργάτες μου. Το δεύτερο είναι ότι δεν βάζω πλάτη. Αυτό ακούω από ανθρώπους που είναι εκτός ομάδας. Κάτι παραγοντάρες που είναι πάντα πίσω από τον ΟΦΗ και δεν φοβάμαι να το πω. Θέλουν πάντα να ελέγχουν και να βάζουν μικρά κουιζάκια κάθε μέρα, για να ανησυχούν τον κόσμο του ΟΦΗ και εμάς.

Εμένα δεν με ανησυχεί αυτό. Και τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το τρίτο είναι για τα παιδιά απο τα τμήματα υποδομής. Εχω πει ότι θα προωθώ παιδιά από τα τμήματα υποδομής και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν 4 παιδιά επαγγελματίες. Και αυτό δεν το λέω τώρα, το έχω πει εδώ και ένα μήνα. Για να προωθηθούν αυτά τα παιδιά θέλουν δουλειά και μέσα από ένα τριετές πλάνο.

Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίξει αμέσως από τα τμήματα υποδομής. Πρώτος μου στόχος είναι αυτός. Να βγούνε παιδιά από τα τμήματα υποδομής, όσο είμαι εδώ. Για τους δανεικούς παίκτες, που καταλαβαίνω και σέβομαι τον κόσμο και την άποψη τους, γιατί αυτοί βοηθάνε την ομάδα αυτή τη στιγμή μαζί με την διοίκηση που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, όλο αυτό το διάστημα. Εάν είχαμε την δυνατότητα να αγοράζουμε παίκτες και να ξοδεύουμε λεφτά θα το κάναμε.

Δεν ξεφεύγουμε λοιπόν από το μπάτζετ. Παίρνουμε παίκτες καλούς που θα βοηθήσουν την ομάδα. Οσον αφορά για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω μέσα στο παιχνίδι να αλλάξω ένα σχηματισμό και να θέλω ένα παραπάνω στόπερ, για παράδειγμα να παίξω με τρεις. Θα έχουμε, κάρτες, τραυματισμούς, θέλουμε λύσεις. Επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα, που έχουν ξεκινήσει κάτι που δεν μου αρέσει.

Είναι εκτός ομάδας και τους γνωρίζω. Εγώ κοιτάζω το συμφέρον αυτής της ομάδας.Αγαπώ αυτήν την ομάδα και το έχω δείξει. Θα προσπαθώ, για το καλύτερο της. Να είστε βέβαιοι ότι την πρώτη αγωνιστική, θα πάμε πολύ καλά”.

Νίκη στο τελευταίο τεστ για τον ΟΦΗ

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Μιχόγεβιτς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαδόπουλος: «Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.