ΟΦΗ

Μαχλάς: «Έγινε αυτό που ονειρευόμουν για τον ΟΦΗ»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα διοίκηση και την προσπάθεια που έχει αρχίσει στον ΟΦΗ
Μαχλάς: «Έγινε αυτό που ονειρευόμουν για τον ΟΦΗ»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στον ΟΦΗ παραχώρησε ο Νίκος Μαχλάς.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μιχάλη Μπούση, στη νέα διοίκηση και στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά είπε:

Για την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που συμβαίνει και πιο χαρούμενος από ποτέ. Αυτό έχει να κάνει με όλη την δομή της ομάδας, με ανθρώπους που τους αγαπάω πραγματικά και είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι άτομα που τους εκτιμώ αφάνταστα και μπορεί να μην μιλάμε κάθε μέρα αλλά η εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ μας είναι τεράστια».

Για την παρουσία παιδιών του ΟΦΗ στην διοίκηση: «Επειδή έχω ζήσει στο πετσί μου όλο αυτό που λέγεται στον ΟΦΗ και γνωρίζω πόσο δύσκολα πέρασαν οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την ομάδα, όμως αυτήν την στιγμή αρχίζει και μυρίζει ΟΦΗ. Και θέλω να ξεκαθαρίσω πως το λέω χωρίς καμία μομφή για κανέναν από όσους ήταν στον ΟΦΗ. Αυτό ήταν το ζητούμενο και αυτό που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Για να είναι αυτοί οι άνθρωποι εκεί, θα έχει και συνέχεια. Όλοι έζησαν τις μεγάλες στιγμές του ΟΦΗ και είναι ιδιαίτερα να είμαι χαρούμενος που υπάρχει ένας άνθρωπος στο κεφάλι και πάντα ήμουν υπέρ της άποψης να κάνει κουμάντο ένας. Είναι αυτό που ονειρευόμουν για τον ΟΦΗ και δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει λόγω των συνθηκών».

Για το ότι μεγάλωσε ο ίδιος δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους: «Εμείς ήμασταν νέοι αλλά αυτοί οι άνθρωποι, ο Σαμαράς, ο Τσινός, ο Σηφάκης, ο Μίλτος ο Ανδρεανίδης που τους είχαμε ως πρότυπο και μας συμβούλευαν όλους εμάς που ήμασταν μικρότεροι».

Για τον Γιάννη Σαμαρά: «Είναι ένας άνθρωπος που το συγκεκριμένο αντικείμενο που ασχολείται, το κάνει πολύ καλά. Βλέπουμε τώρα τον Παναθηναϊκό που το 70% είναι δικοί του παίκτες, εξελίχθηκαν και να αγωνίζονται τώρα στην πρώτη ομάδα. Είναι ότι καλύτερο στην δουλειά του και η δουλειά του στην Ολλανδία, πρώτα από όλα έχει την τεχνογνωσία ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας. Όλα όσα έζησε στην Ολλανδία, τα δούλεψε. Δεν του αρέσει να λέει μεγάλα λόγια, του αρέσει να παράγει έργο και όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν. Όσοι τον πλαισιώνουν είναι δίπλα του σε αυτό το μοτίβο».

Για τον Γιώργο Σαμαρά: «Μιλάμε για ένα παιδί – διαμάντι και τα πρώτα του βήματα έγιναν στην Φίτεσε, έμενε στο σπίτι μου και τον θυμάμαι από μικρό παιδί. Είναι ένα παιδί που ακριβώς το ήθος της οικογένειας του, μπορεί να μην έπαιξε στον ΟΦΗ αλλά επέστρεψε στην ομάδα που αγαπούσε. Εγώ γύρισα στον ΟΦΗ κάτω από άλλες συνθήκες και από το πουθενά έπρεπε να αναλάβω τις τύχες της ομάδας, να κάνω πράγματα που δεν γνώριζα, χωρίς να ξέρω τι έπρεπε να κάνω. Τώρα ο Γιώργος δεν είναι εκείνος που είναι ανάγκη να βρίσκεται στην κεφαλή, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Το έζησα, κρίθηκε η υστεροφημία μου, πολλοί έλεγαν διάφορα. Επειδή ξέρω τι παιδί είναι, νιώθει ότι είναι ταπεινός και εργάτης του ΟΦΗ ενώ εγώ μπήκα σε άλλες συνθήκες. Μακάρι εκείνη την εποχή να είχαμε έναν αντίστοιχο ιδιοκτήτη και να δουλεύω σε άλλες συνθήκες. Στο κομμάτι της επιστροφής, μοιάζουν».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Για εμένα έγινε ένα λάθος στην αρχή. Δεν έπρεπε να μπουν υψηλοί στόχοι και μετά το 2-2 όλοι νόμιζαν ότι θα βγει για Ευρώπη. Μπορεί να μην το είπε κανείς εντός του ΟΦΗ αλλά ειπώθηκε στο Ηράκλειο. Για εμένα πρώτιστος στόχος είναι η παραμονή και από του χρόνου να μπουν οι βάσεις δίχως άγχος και σε μια 3ετια – 4ετια να μπει ο στόχος για το κάτι παραπάνω. Αυτή είναι η άποψη από την δική μου εμπειρία».

Για την μέχρι τώρα εικόνα του ΟΦΗ: «Ο κόσμος ξέρει ότι μπορεί να έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, όμως αυτό που θέλει είναι να βλέπει μια ομάδα που τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Με τον Ολυμπιακό, αγωνιστικά δεν ήμασταν τόσο καλοί όμως η ομάδα είχε 100% πάθος και αποφασιστικότητα. Όταν ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι αυτός που θα πρέπει να κερδίσει και να βρει τον τρόπο να το κάνει κόντρα σε ομάδες όπως ο Απόλλωνας και ο ΠΑΣ Γιάννενα. Υπάρχει ποιότητα και θα έρθει, μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά προέρχονταν από μια χρονιά στην Β’ Εθνική. Χρειάζεται λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Θα βρει τον ρόλο της η ομάδα και όταν αποκτήσει ψυχολογία θα πάνε όλα καλύτερα».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Αυτά τα παιδιά, ειδικά από το δικό μου στόμα που θεωρούμαι και μέρος της ιστορίας της ομάδας, δεν θέλω να τους κρίνω. Το πιστεύω ότι έχει ποιότητα και ευελπιστώ ότι θα έρθουν παιδιά με ποιότητα και όλοι θα βοηθηθούν. Αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά και στην Σούπερ Λιγκ το όνομα του ΟΦΗ καλά κρατεί».

Για το αν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ: «Η δική μου άποψη είναι ότι όλα είναι μέσα. Αυτή η ομάδα πρέπει να σωθεί με κάθε τρόπο γιατί όταν πέφτουν τρεις και ο τέταρτος παίζει μπαράζ, δεν παύεις να είσαι μια ομάδα με ομοψυχία, έχει κόσμο, έχει διοίκηση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να γίνει πράξη αυτό. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον όμως αυτό που βλέπω δεν είναι αρκετό. Είναι μια ομάδα που χρειάζεται».

Για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν έτσι τα πράγματα. Χαίρομαι που βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. Μου άρεσαν οι δηλώσεις του, ο τύπος αυτού του ανθρώπου και χωρίς να τον γνωρίζω τον εκτίμησα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις έναν άνθρωπο που μιλούσε σοβαρά και να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια. Το είπε γιατί προέρχεται από άλλη νοοτροπία γιατί χτίζει και τις δικές του δουλειές και γνωρίζει ότι χρειάζεται υπομονή και πάνω από όλα έχει πολύ καλή ομάδα δίπλα του».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θέλω να ευχηθώ στους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο ώστε να είμαστε όλοι δίπλα της. Θέλω να την δω να μεγαλώνει και είμαι σίγουρος πως θα έρθει και αυτή η στιγμή».

«Μαζί στη νέα μέρα του ΟΦΗ» (pics)

ΟΦΗ: Αποδεκατισμένος εν όψει Λιβαδειάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαχλάς: «Έγινε αυτό που ονειρευόμουν για τον ΟΦΗ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.