ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να νικήσουμε τον Λεβαδειακό»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι στη Βοιωτία και στις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών
Παπαδόπουλος: «Πρέπει να νικήσουμε τον Λεβαδειακό»

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό το Σάββατο (10/11, 19:30) και ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών.

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε στην OFITV για την αναμέτρηση, όπως και για τα προβλήματα τραυματισμών των Μεγιάδο, Νέιρα και Παπαστεριανού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Παίζουμε με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίζει πιο επιθετικά, ενώ θα βρίσκεται και στην έδρας τη. Είναι και ομάδα με πάρα πολύ ύψος, κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Παρ’ όλα αυτά μετά το κακό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε, διότι χρειαζόμαστε τους βαθμούς πριν τη διακοπή.

Πιστεύω ότι η ομάδα ετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, βοηθήσαμε τους παίκτες ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα.

Και θέλουμε να πάμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες: «Είναι πολλά τα προβλήματα, όταν δηλώναμε τους Βουό και Ποτουρίδη να εκτίσουν εδώ την ποινή τους, πως θα ακολουθούσαν και τόσοι τραυματισμοί. Είναι πολλές απώλειες μαζί, όμως έχω πει πολλάκις πως έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Όσοι παίξουν θα ανταποκριθούν και θα έχουμε καλή απόδοση και καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια: «Είναι σίγουρα ικανοποιητικό, αν και στο τελευταίο ματς ο Απόλλων έκανε δυο φάσεις για να σκοράρει. Δεν είχαμε διάρκεια και καθαρό μυαλό κι αυτό με ανησύχησε. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Νομίζω πως η ομάδα δείχνει βελτίωση σε πολλά σημεία.

Παίζει σημαντικό ρόλο η ισορροπία σε όλες τις γραμμές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως έχει συμβεί ως τώρα».

ΟΦΗ: Αποδεκατισμένος εν όψει Λιβαδειάς

Απόλλων Σμύρνης: «Φέρτε ξένους διαιτητές και σε εμάς, το ποτήρι ξεχείλισε»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαδόπουλος: «Πρέπει να νικήσουμε τον Λεβαδειακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.