ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με πέντε απουσίες στη Λιβαδειά

Ο ΟΦΗ έχει πολλές απουσίες για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού δεν υπολογίζονται οι Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεριανός, Βουό και Ποτουρίδης
ΟΦΗ: Με πέντε απουσίες στη Λιβαδειά

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται το Σάββατο (10/11) στη Βοιωτία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κι ο Νίκος Παπαδόπουλος καλείται να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βουό και Πουτουρίδης, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους, όμως δυστυχώς η σχετική λίστα δεν σταματάει εκεί.

Εκτός πλάνων είναι και οι Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα, Μανώλης Παπαστεριανός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν .

Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Οικονόμου, Κυριακίδη, Κοροβέση, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Πλατέλλα, Σάσι και Αραβίδη.

Super League: Το ποινολόγιο της 10ης αγωνιστικής

ΟΦΗ: Πληρωμές και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Με πέντε απουσίες στη Λιβαδειά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.