ΟΦΗ

ΟΦΗ : Χωρίς Κουτσιανικούλη-Αραβίδη στα Γιάννενα

O OΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα το Σάββατο (1/12) για τη 12η αγωνιστική της Super League, δίχως να υπολογίζει στους Κουτσιανικούλη-Αραβίδη.
ΟΦΗ : Χωρίς Κουτσιανικούλη-Αραβίδη στα Γιάννενα

O OΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα το Σάββατο (1/12) για τη 12η αγωνιστική της Super League, δίχως να υπολογίζει στους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Χρήστο Αραβίδη.

Ο 30χρονος εξτρέμ αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ ο 31χρονος επιθετικός δεν είναι διαθέσιμος λόγω γαστρεντερίτιδας. Από την άλλη, επέστρεψαν στην αποστολή οι Μεγιάδο, Παπαστεριανός.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Οι Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Απών ήταν και ο τραυματίας Μανώλης Μπολάκης, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Πριν την προπόνηση τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο.

Με το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει (Παρασκευή 8:30 π.μ) με προορισμό τα Ιωάννινα, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Τη 18άδα του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό.

Η άφιξη στα Ιωάννινα αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής και η ομάδα θα πάει αμέσως στο γήπεδο Περάματος Ιωαννίνων για προπόνηση, πριν καταλύσει στο ξενοδοχείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ : Χωρίς Κουτσιανικούλη-Αραβίδη στα Γιάννενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.