ΟΦΗ

Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ….α για να κερδίσεις τέτοια ματς»

Ο Γιάννης Ποτουρίδης αναφέρθηκε στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στη γυναίκα του, που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!
Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ….α για να κερδίσεις τέτοια ματς»

Ο Γιάννης Ποτουρίδης στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα με μία πολύ… χαρακτηριστική ατάκα.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε για την εικόνα της ομάδας και αφιέρωσε το γκολ στη γυναίκα του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, όπως είπε για την ακρίβεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είμαι χαρούμενος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, που έπρεπε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, που χάσαμε από δικά μας λάθη. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Σε ένα ακόμα ματς κινδυνέψαμε από στημένες φάσεις και σέντρες του αντιπάλου, δεν δημιούργησε φάσεις ο ΠΑΣ. Σε τέτοια ματς όμως, και συγγνώμη για την έκφραση, πρέπει να έχεις… @ρχ..δια για να το πάρεις. Εμείς μέχρι το 80’ το κρατούσαμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε, γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια και φοράμε βαριά φανέλα.

Δεν σκέφτηκα πως μπορούσαμε να πάθουμε ό,τι και απέναντι στον Άρη, αν το σκεφτείς κάνεις λάθος και αυτό θα σε καταβάλει. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να προσέχουμε σε κάθε λεπτό ξεχωριστά και να δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ώστε να παίρνει η ομάδα βαθμούς.

Σίγουρα ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τώρα έχουμε δύσκολο αγώνα στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε το 101% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, που δεν αρμόζουν στην ομάδα.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για το υγιέστατο μωράκι μας. Της αφιερώνω το γκολ μου».

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1: Έμειναν χαμηλά

Παπαδόπουλος: “Μας αφήνει στεναχωρημένους το αποτέλεσμα”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ….α για να κερδίσεις τέτοια ματς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.