ΟΦΗ

ΟΦΗ: Έχει μπροστά του… Οδύσσσεια!

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο την Παρασκευή (14/12), θα παίξει σε Τρίπολη και Κέρκυρα και θα επιστρέψει στη βάση του, τα ξημερώματα Πέμπτης (20/12)!
ΟΦΗ: Έχει μπροστά του… Οδύσσσεια!

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μία εβδομάδα με δύσκολες αναμετρήσεις και πολλές μετακινήσεις, αφού θα φύγει την Παρασκευή (14/12) και θα επιστρέψει ξημερώματα Πέμπτης (20/12).

Αρχικά οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν με προορισμό την Αθήνα την Παρασκευή (14/12, 14:40) με πτήση και από την πρωτεύουσα θα συνεχίσουν για την Τρίπολη και τον αγώνα με τον Αστέρα το Σάββατο (15/12, 19:30).

Την επομένη του αγώνα θα παραμείνει στην Τρίπολη, όπου μάλιστα θα προπονηθεί και στη συνέχεια τη Δευτέρα (17/12) θα αναχωρήσει αεροπορικώς με προορισμό την Κέρκυρα.

Στο νησί των Φαιάκων θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη (19/12), αφού δίνει αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Κέρκυρα την ίδια μέρα στις 15:00.

Και η… Οδύσσεια συνεχίζεται το βράδυ της Τετάρτης, όταν θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Κέρκυρα για Αθήνα και από εκεί θα αλλάξει πτήση για Κρήτη, με σκοπό να βρίσκεται στο Ηράκλειο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (20/12).

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι η τελευταία του πρώτου γύρου, το Σάββατο (22/12) με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο.

Στον ΟΦΗ το έριξαν στην τρίλιζα (vid)

Διαιτητικά λάθη: Εκτίθεται και εκθέτει ο Τάσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Έχει μπροστά του… Οδύσσσεια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.