ΟΦΗ

Με «νέο» πρόσωπο ο ΟΦΗ στα Περιβόλια

Λαβωμένος ο ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να προχωράει σε αρκετές δοκιμές, όσον αφορά το βασικό σχήμα
Με «νέο» πρόσωπο ο ΟΦΗ στα Περιβόλια

Σε ρυθμούς Κισσαμικού κινούνται οι «μελανόλευκοι» και ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεχίζει τις δοκιμές για το βασικό σχήμα της αναμέτρησης στα Περιβόλια. Με δεδομένες τις αρκετές απουσίες, ο έμπειρος τεχνικός θα παρουσιάσει έναν διαφορετικό ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου (21/4), με βασικό στόχο τη νίκη και την αύξηση του αήττητου σερί στα 14 ματς.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Παπαδόπουλος στις προπονήσεις, ο Βαφέας θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ποτουρίδη στα στόπερ και ο Πουρτουλίδης αυτό του επίσης τιμωρημένου Μαχαίρα στα χαφ.

Αντίθετα, ο τεχνικός του ΟΦΗ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Βουό, Λεάλ, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, για να δει αν θα τους υπολογίζει για το βασικό σχήμα. Σε αρνητική περίπτωση, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Παπατόλιος, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης.

Εκτός μάχης τέθηκε και ο Παπαστεριανός λόγω της μεγάλης αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, αν και επέστρεψε στις προπονήσεις. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με «νέο» πρόσωπο ο ΟΦΗ στα Περιβόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.