ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βοήθεια 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού στους πληγέντες

Οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάστηκαν από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική
Βοήθεια 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού στους πληγέντες

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή από την Δευτέρα το βράδυ την στήριξη του υλική και ψυχολογική στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο.

Και την Τρίτη (24/7) έκανε γνωστό πως προσφέρει βοήθεια ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται”.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια τρομερή κίνηση του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει δείξει πως είναι πάντα στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη.

Κανείς δεν ξεχνάει και την υλική βοήθεια στους πληγέντες, από φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.

«Οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται»

Μαρτίνς: «Στην καρδιά μου όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βοήθεια 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού στους πληγέντες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!