ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με οδηγό τον Λάζαρο

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Γκεζτέπε 1-0 στο Άρνεμ, με το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ του Χριστοδουλόπουλου
Με οδηγό τον Λάζαρο

Το πρώτο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, συνδυάστηκε και με τη νίκη του Ολυμπιακού, επί της τουρκικής Γκεζτέπε με 1-0 στο Αρνεμ, στο τελευταίο φιλικό αγώνα της πειραϊκής ομάδας, έπειτα από παραμονή δύο εβδομάδων σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Με διαφορετική 11άδα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε τις δοκιμές σε πρόσωπα, όχι όμως και στο 4-2-3-1.

Με τον Χουτεσιώτη κάτω από την εστία, τους Κούτρη, Μασούρα στα άκρα, τους Σισέ, Νικολάου στο κέντρο άμυνας, τον Χατζησαφί και τον Ανδρούτσο στα αμυντικά χαφ, τον Χριστοδουλόπουλο (αριστερά), Πάρντο (δεξιά), τον Φετφατζίδη στον άξονα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης, ο Ολυμπιακός παρουσίασε-κατά διαστήματα- καλό πρόσωπο.

Απέναντι στην τουρκική ομάδα ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και το γρήγορο γκολ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο,. με κεφαλιά-ψαράκι στο 13’, σφράγισε μια άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Λάζαρος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, στο 15’ με απευθείας εκτέλεσε φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι όσο είχε δυνάμεις, ήταν από τους πρωταγωνιστές για την πειραϊκή ομάδα.

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό περνά και η καλή αμυντική λειτουργία, με την Γκεζτέπε να μην δημιουργεί τη μεγάλη φάση, ο Χουτεσιώτης ήταν σταθερός κάτω από την εστία, ενώ ιδιαίτερα ορεξάτος φάνηκε ο Δημήτρης Μάνος, που μπήκε στον αγώνα στο 70’, στη θέση του Λάζαρου και στο 78’, με δεξί βολέ εκτός περιοχής, «άγγιξε» το γκολ.

Σκόρερ θα μπορούσε να χριστεί και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο 25’ και στο 76’, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μόλις τρεις αλλαγές.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ: Γκοκτούκ, Τραορέ (61’ Γιαλτσίν), Ρέις (61’ Ρέις), Χακάν, Γκασαμά (61’ Μπερκάν), Πόκο, Κάστρο, Ενγκαντό, Μπινιούλ, Ακμπουνάρ, Γκουφράν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης (81’ Τσιμίκας), Ανδρούτσος, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Πάρντο (81’ Πάρντο), Χριστοδουλόπουλος (71’ Μάνος), Ανσαριφάρντ.

 

 

VIDEO: Το πρώτο γκολ του Λάζαρου με τα «ερυθρόλευκα»

LIVE: Γκεζτέπε – Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με οδηγό τον Λάζαρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.