ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Ρεμς ο Ένγκελς!

Κλείνει στη γαλλική ομάδα ο Βέλγος στόπερ του Ολυμπιακού.
Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Ρεμς ο Ένγκελς!

Ο Μπιόρν Ένγκελς, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και τη Ρεμς, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες πήρε και τον Αλεξί Ρομαό από τον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος στόπερ, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους κομμένους του Πέδρο Μαρτίνς, ήθελε να βρει ομάδα στην Αγγλία, όμως εκεί οι μεταγραφές έκλεισαν. Ούτε στην Ντέρμπι Κάουντι, ούτε στην Μπρέντφορντ έγινε η μετακόμισή του και τελικά αυτή θα γίνει στη Γαλλία και τη Ρεμς, η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τις αρχές του μήνα.

Τα δεδομένα της μεταγραφής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όπως και το ύψος της απόκτησής του. Πάντως, προκύπτει πως πρόκειται είτε για άμεση αγορά, είτε για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Σε κάθε περίπτωση Ολυμπιακός και Ένγκελς φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Ρεμς ο Ένγκελς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…