ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκατάσταση και επιστροφή

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/8), οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στη βάση τους.
Αποκατάσταση και επιστροφή

Η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Ελβετία το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) και στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στον πρώτο αγώνα με την Μπέρνλι (23/8, 21:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ημέρα δεν πήγε χαμένη, καθώς το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία χαλαρή προπόνηση, καθώς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης σε βοηθητικό γήπεδο της Λουκέρνης. Στη συνέχεια, η αποστολή της ομάδας μετακινήθηκε οδικώς στη Ζυρίχη και από εκεί πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου και έφτασε το απόγευμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μην εφησυχάσουν, καθώς η δουλειά δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Μπέρνλι προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκατάσταση και επιστροφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.