ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αχμέντ Χασάν, το δεύτερο «χτύπημα» της ημέρας!

Μετά τον Γκιγιέρμε, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν.
Ο Αχμέντ Χασάν, το δεύτερο «χτύπημα» της ημέρας!

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Αχμέντ Χασάν στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, το βράδυ της Παρασκευής (17/8)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πέρασε με επιτυχία το πρωί από όλες τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με τα χρώματα της νέας του ομάδας. Ο Αχμέντ Χασάν ή αλλιώς «Κούκα» αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και σύμφωνα με τους Πορτογάλους αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με option αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στη Ρίο Άβε, τη σεζόν 2014-2015.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο 25χρονος (5/3/1993) σέντερ φορ μετράει 56 γκολ και 19 ασίστ σε 199 επίσημα παιχνίδια. Με τη Ρίο Αβε είχε 98 συμμετοχές-32 γκολ-4 ασίστ (2012-2015) και την Μπράγκα, 101 συμμετοχές-24 γκολ-15 ασίστ (2015-2018). Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, με απολογισμό 5 γκολ σε 18 διεθνείς συμμετοχές.

Το καλωσόρισμα του Ολυμπιακού στον Αχμέντ Χασάν:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αχμέντ Χασάν, το δεύτερο «χτύπημα» της ημέρας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.