ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς και Καρεμπέ στο «Τερφ Μουρ»!

«Κατασκοπεία» στο Μπέρνλι-Γουότφορντ.
Μαρτίνς και Καρεμπέ στο «Τερφ Μουρ»!

Όπως είχε συμβεί και πριν από τη Λουκέρνη, ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού θα δουν από κοντά και την προσεχή αντίπαλο της ομάδας, Μπέρνλι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ ταξίδεψαν στην Αγγλία και θα παρακολουθήσουν στο «Τερφ Μουρ», την αναμέτρηση Μπέρνλι-Γουότφορντ (19/8, 15:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να έχει άμεση εικόνα και επαφή με το περιβάλλον που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα της 30ης Αυγούστου και, φυσικά, θα κάνει το τελικό «τσεκάρισμα» της αγγλικής ομάδας εν όψει του πρώτου ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα πλέι-οφ του Europa League (23/8, 21:00).

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον τρίτο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς στις 29 Ιουλίου οι Μαρτίνς και Καρεμπέ είχαν βρεθεί στην Ελβετία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Λουκέρνη-Τουν. Πάντως, το προπονητικό επιτελείο είναι, ήδη, έτοιμο, καθώς έχει συγκεντρώσει πλήρη αγωνιστικό φάκελο για την Μπέρνλι από τη στιγμή που ήταν πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού, οπότε το μεσημέρι της Κυριακής (19/8), επί αγγλικού εδάφους, θα γίνει το τελικό «σκανάρισμα» της σκληροτράχηλης ομάδας του Σον Ντάις.

*Το Σάββατο (18/8), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν ρεπό (πλην των Γκιγιέρμε και Χασάν, που προπονήθηκαν για πρώτη φορά ατομικά) και την Κυριακή (19/8) επιστρέφουν στο Ρέντη. Την επίβλεψη της προπόνησης θα έχουν οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία (Αντόνιο Ενρίκες, Ρουί Πέδρο Κάστρο).

Έπιασαν δουλειά οι Γκιγιέρμε και Χασάν (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς και Καρεμπέ στο «Τερφ Μουρ»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.