ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Μπέτις: Προβάδισμα Φετφατζίδη αντί του Λάζαρου!

Το είπε και στη συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς, πως ετοιμάζει μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με αυτό που εμπιστεύθηκε στα τελευταία παιχνίδια
Ολυμπιακός – Μπέτις: Προβάδισμα Φετφατζίδη αντί του Λάζαρου!

Το είπε και στη συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς, πως ετοιμάζει μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με αυτό που εμπιστεύθηκε στα τελευταία παιχνίδια. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μπορεί να μην ήταν ξεκάθαρος στις δοκιμές που έγιναν στο Ρέντη, αλλά άφησε να φανούν κάποια από τα πλάνα του.

Αυτό που μπορεί να αποτελέσει και έκπληξη έχει να κάνει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», με βάση αυτά που έδειξε στο δίτερμα, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Γιάννη Φετφατζίδη για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης, αφήνοντας εκτός τον Λάζαρο. Κάτι που βέβαια δεν είναι σίγουρο, αλλά ο «Φέτφα» φάνηκε να αποκτά προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα ο Μεριά θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τον παρτενέρ του Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας. Ο Τοροσίδης θα παίξει δεξιά, αν δεν τα καταφέρει ο Ομάρ, που αντιμετωπίζει μια ίωση, ωστόσο στη συζήτηση που είχε με τον Μαρτίνς τόνισε πως θα είναι έτοιμος.

Ο Τσιμίκας με τον Ποντένσε θα είναι στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Καμαρά είναι ο σίγουρος για την μία από τις δύο θέσεις στα χαφ. Για την άλλη ο Νάτχο φαίνεται να είναι αυτός που θα την πάρει, αν και ο Μπουχαλάκης, δοκιμάστηκε για λίγο με τους βασικούς.

Φυσικά ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Φορτούνης θα έχει τον επιτελικό του ρόλο και ο Γκερέρο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός – Μπέτις Στην Ακρόπολη οι Ισπανοί (pics)

Υπολογίσιμο και μεγάλο μέγεθος

Υπολογίσιμο και μεγάλο μέγεθος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Μπέτις: Προβάδισμα Φετφατζίδη αντί του Λάζαρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!