ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτίθεται ο Οτζίτζα

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε βρέθηκε σε... άλλο γήπεδο, αλλά αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκειά του.
Εκτίθεται ο Οτζίτζα

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε δείχνει διαρκώς πως δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και το μυαλό του είναι μονίμως αλλού. Ο Όσκαρ Γκαρθία, όμως, επιμένει στη χρησιμοποίησή του.

Ο Βέλγος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και η συνεισφορά του στην επιθετική λειτουργία της ομάδας περιορίστηκε σε μία πολύ καλή σέντρα στο 2ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Καρίμ Ανσαριφάρντ κατέληξε άουτ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται προκλητικά αδιάφορος πάνω στο χορτάρι και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζει η ομάδα. Χρειάζεται ειδική μεταχείριση στο ψυχολογικό κομμάτι και να βρει ένας σύλλογος το «κουμπί του» προκειμένου ο ίδιος να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στο γήπεδο.

Η περίπτωσή του θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο Οφόε έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για να αποχωρήσει, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά με ένα ποσό κοντά στα τέσσερα με πέντε εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο Βέλγος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα σεζόν και ο Ολυμπιακός δαπάνησε δυόμιση εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Με κάποιο τρόπο, πρέπει να γίνει η «απόσβεση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτίθεται ο Οτζίτζα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.