ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: «Το δεύτερο γκολ, μας… έκοψε τα πόδια»

Τι είπε ο 23χρονος αριστερός μπακ για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μίλαν στο Μιλάνο.
Κούτρης: «Το δεύτερο γκολ, μας… έκοψε τα πόδια»

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε πως η ισοφάριση της Μίλαν προήλθε από μία συνολική αδράνεια της ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε και στο 2-1 που επακολούθησε.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, τόνισε: «Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 70 λεπτά. Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Από εκεί και πέρα, ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν είχαμε κανέναν κίνδυνο, μόνο κάτι μικροευκαιρίες είχε η Μίλαν. Σε μία αδράνεια όλης της ομάδας, η Μίλαν κατάφερε και ισοφάρισε. Μετά αντί να κρατήσουμε λίγο την μπάλα και να ρίξουμε λίγο το ρυθμό, δεχτήκαμε και ένα γρήγορο γκολ, που μας «έκοψε» λίγο τα πόδια. Από εκεί και πέρα, ήρθε και το τρίτο γκολ και τέλειωσαν όλα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούτρης: «Το δεύτερο γκολ, μας… έκοψε τα πόδια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.