ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός στον Αήττητο Σπάτων, σκόραρε ο Τουρέ!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το ευρύ 7-1 στο Ρέντη, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.
Ξέσπασε ο Ολυμπιακός στον Αήττητο Σπάτων, σκόραρε ο Τουρέ!

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Αήττητου Σπάτων με το εντυπωσιακό 7-1, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Ρέντη, το πρωί της Πέμπτης (11/10).

Στο διάστημα της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μόλις 14 παίκτες από την πρώτη ομάδα στη διάθεσή του (οι 3 εξ αυτών είναι τερματοφύλακες, ενώ ο Τοροσίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού), για αυτό χρησιμοποιήθηκαν και ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε σχηματισμό 4-4-2, με τους Μάνο και Γκερέρο ως δίδυμο στην επίθεση, οι οποίοι πέτυχαν τα τρία γκολ της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο (και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν μετά το 25ο λεπτό, με τον Μάνο να ανοίγει το σκορ και τον Γκερέρο να βρίσκει δίχτυα δύο διαδοχικές φορές), το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ των Πειραιωτών. Ο Πάρντο έπαιξε ως δεξιός μπακ, ο Κούτρης ως αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ ο Μιράντα πλαισιώθηκε στο κέντρο της άμυνας από έναν στόπερ της ομάδας Νέων, τον Νίκο Πέιο. Ο Τουρέ αγωνίστηκε ως καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Ναουέλ να έχει ελεύθερο ρόλο στο χώρο του κέντρου και τους Ποντένσε-Βρουσάι στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 6-0 χάρη στα γκολ των Μάνου, Γκερέρο (2), Βρουσάι, Ποντένσε (2). Οι νεοφώτιστοι στη Football League μείωσαν με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Λευτέρη Ματσούκα, ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Γιάγια Τουρέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ιβοριανός σκόραρε για πρώτη φορά από τη στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, με μία έξοχη εκτέλεση φάουλ, που προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα από όλους όσοι το παρακολούθησαν.

Ο Χουτεσιώτης έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και είχε δύο σημαντικές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Σπυρόπουλου και Γροντή, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκε ο Σα, όπως και ο Γκιλιέρμε. Να σημειωθεί πως στον Αήττητο Σπάτων αγωνίζεται ο αδερφός του Γιάγκος Βούκοβιτς, Σλόμπονταν, ο οποίος είναι και αυτός στόπερ, ενώ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση του Αήττητου βράβευσε τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, για την προσφορά του στην ομάδα των Σπάτων ως ποδοσφαιριστής.

Η αρχική σύνθεση του Αήττητου Σπάτων: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής. Έπαιξαν επίσης οι: Γεωργακόπουλος, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Χριστοφιλέας, Νηκλιτσιώτης, Χαντί, Κόκκορης, Κατσάρας, Χατζηιωαννίδης.

H φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα του Αήττητου Σπάτων στο Facebook:

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο

Οι κουβέντες του Μαρτίνς για το γκολ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασε ο Ολυμπιακός στον Αήττητο Σπάτων, σκόραρε ο Τουρέ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.