ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασικός ο Νάτχο, πάγκο ο Βούκοβιτς (video)

Ο Ισραηλινός μέσος, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έδωσε και ασίστ στη νίκη με 2-0 επί της Αλβανίας για το Nations League, ενώ ο Σέρβος στόπερ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Ρουμανία.
Βασικός ο Νάτχο, πάγκο ο Βούκοβιτς (video)

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ως καθαρό 6άρι αγωνίστηκε ο Μπίμπαρς Νάτχο στο 2-0 του Ισραήλ απέναντι στην Αλβανία. Μάλιστα ο άσος του Ολυμπιακού έκανε την πάσα από φάουλ, στον Ντια Σαμπά, που στη συνέχεια έβαλε ένα ωραίο γκολ.

Ο Νάτχο είχε αντιμετωπίσει έναν μικροτραυματισμό στο ματς με τη Σκωτία, που προηγήθηκε. Ωστόσο, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και έβγαλε όλο το 90λεπτο απέναντι στην Αλβανία.

Στο μεταξύ, ο Γιάγκος Βούκοβιτς έμεινε στον πάγκο στο εκτός έδρας 0-0 της Σερβίας κόντρα στη Ρουμανία. Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού δεν είχε αγωνιστεί και στο επίσης εκτός έδρας ματς με το Μαυροβούνιο, όπου οι Σέρβοι νίκησαν με 2-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το Ισραήλ-Αλβανία 2-0:

https://www.youtube.com/watch?v=mgSmzyGwPLY

Αποθέωση του MVP Σισέ στη Σενεγάλη (vid)

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Μάνος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασικός ο Νάτχο, πάγκο ο Βούκοβιτς (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!