ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: «Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (vid)

Ο 25χρονος επιθετικός μίλησε στους συμπατριώτες του για την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, αλλά και τον Ολυμπιακό.
Χασάν: «Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν έκανε δηλώσεις στο ON Sport της Αιγύπτου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (12/10), η Αίγυπτος συνέτριψε τη Σουαζιλάνδη στο Κάιρο με 4-1 (σ.σ.: ο Αχμέντ Χασάν έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο) και την Τρίτη (16/10, 16:00) οι δύο ομάδες παίζουν ξανά, τη φορά αυτή στην έδρα της Σουαζιλάνδης, στο πλαίσιο του 10ου ομίλου των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, μίλησε για αυτό το ματς, αλλά και το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους».

«Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν επιθετικό στην Εθνική ομάδα και συνεχώς σκέφτομαι για το τι κάνω εγώ και τι πρέπει να αλλάξω. Είτε αγωνίζομαι εγώ στην κορυφή της επίθεσης, είτε ο Μοχσέν, είναι μία επιλογή του προπονητή. Εγώ από τη μεριά μου κάνω ό,τι καλύτερο για να αποδείξω τις δυνατότητές μου» τόνισε ο Χασάν, ενώ για τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Σουαζιλάνδη ανέφερε: «Η Σουαζιλάνδη μπορεί να είναι θεωρητικά αδύναμος αντίπαλος, αλλά πρέπει να τον σεβαστούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι».

Αναφορικά με το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, και η προσαρμογή μου έως τώρα είναι πολύ καλή».

Οι δηλώσεις του Χασάν στον Τύπο της πατρίδας του:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=upcROpL8UH0

Έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ο Χασάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χασάν: «Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.