ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασικοί οι Ανδρούτσος και Μασούρας με την Ελπίδων

Για 34 λεπτά αγωνίστηκε ο Ανδρούτσος, σε όλο το ματς έπαιξε ο Μασούρας.
Βασικοί οι Ανδρούτσος και Μασούρας με την Ελπίδων

Βασικοί αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων οι Θανάσης Ανδρούτσος και Γιάννης Μασούρας, αλλά ο πρώτος έγινε αλλαγή στο 34ο λεπτό για λόγους τακτικής.

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε τη Λευκορωσία με 2-0 στο Στάδιο του Περιστερίου, συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς με την Κροατία (25), αλλά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ θα είναι σίγουρα στις 4 καλύτερες δεύτερες, διεκδικώντας στα play offs την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Γιάννης Μασούρας αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας. Βασικός ήταν και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 34ο λεπτό. Συγκεκριμένα, η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έμεινε με 10 παίκτες στο 31′ λόγω αποβολής του Πασαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού «θυσιάστηκε» για να μπει στο ματς κεντρικός αμυντικός (σ.σ.: ο Μαυρομμάτης). Όσο για τον τρίτο «ερυθρόλευκο» στις Ελπίδες, Δημήτρη Νικολάου, δεν αγωνίστηκε, καθώς ήταν τιμωρημένος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασικοί οι Ανδρούτσος και Μασούρας με την Ελπίδων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.