Sportime

Δημήτρης Μάνος: Η επιστροφή… (vds)

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Δημήτρης Μάνος: Η επιστροφή… (vds)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μια μικρή ανησυχία υπήρξε με τον Δημήτρη Μάνο, που χτύπησε στο χέρι κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης. Ωστόσο, χθες προπονήθηκε κανονικά, έχοντας μπαντάρει το χέρι του.

Ο 24χρονος επιθετικός θα είναι στην αποστολή, αφού ο Αχμέντ Χασάν είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Γυρίζει σε γνώριμα λημέρια, αφού πέρσι έκανε πράγματα και θαύματα με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα έβαλε 27 γκολ σε 26 παιχνίδια και έδωσε 10 ασίστ. Ηταν ο πρωταγωνιστής στην πορεία ανόδου της κρητικής ομάδας, στη Σούπερ Λιγκ.

Δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, αύριο, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Πάντως, ο Μάνος είναι από τους παίκτες που πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό, για το μέλλον.

Play Video: Δημήτρης Μάνος: Η επιστροφή… (vds)Play Video: Δημήτρης Μάνος: Η επιστροφή… (vds)

http://www.sportime.gr/parafootball/174196/prosochi-kai-diacheirisi-na-min-kaei/

http://www.sportime.gr/olimpiakos/174008/olympiakos-vlepei-endekada-o-koytris-sigoyros-o-giagia-toyre/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΟΦΗ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα