ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Απαράδεκτο να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο»

Έντονη δυσφορία από τον προπονητή του Ολυμπιακού για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Μαρτίνς: «Απαράδεκτο να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του στα κανάλια Cosmote Sport, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Είναι απαράδεκτο να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Είναι λυπηρό που η ΕΠΟ επέτρεψε να γίνει το ματς σε αυτό το γήπεδο. Πρώτον, γιατί υποβαθμίζει το προϊόν της και τον αγώνα και δεύτερο γιατί θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Είναι απαράδεκτος ο αγωνιστικός χώρος και δεν έπρεπε να γίνει σε ένα τέτοιο γήπεδο το παιχνίδι».

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός: «Χωράφι» το Παμπελοποννησιακό!

Καραπαπάς: «Είμαστε καταδικασμένοι»

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός: Επεισοδιακό διπλό στην Πάτρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: «Απαράδεκτο να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.