ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Europa League, Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Πολλά τα κίνητρα

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα κομβικό βήμα πρόκρισης, να συνεχίσει το σερί νικών και να προσφέρει στον κόσμου του θέαμα
Europa League, Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Πολλά τα κίνητρα

Μια ευρωπαϊκή βραδιά, είναι μια ευρωπαϊκή βραδιά. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος δεν είναι φόβητρο. Στον Ολυμπιακό οφείλουν να βάλουν στο μυαλό τους, πως η Ντουντελάνζ, ναι μεν έχει μεγάλες αδυναμίες, αλλά πρέπει να κάνουν το καθήκον τους. Αυτό έχει να κάνει με θέαμα αλλά και νίκη.

Οι 3 βαθμοί είναι κομβικοί αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση. Γιατί μετά υπάρχει το ταξίδι στη Σεβίλλη για την αναμέτρηση με την Μπέτις και η ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, με το σπουδαίο ματς, στο Καραϊσκάκη, κόντρα στην Μίλαν.

Δύο παιχνίδια – τελικοί, για το μεγάλο στόχο της πρόκρισης. Ειδικά αν το βράδυ η Μπέτις νικήσει τη Μίλαν, τότε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τους «ροσονέρι» θα είναι όλα τα λεφτά.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάρουν τους 3 βαθμούς κόντρα στην Ντουντελάνζ. Αυτό τόνισε χθες στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει πολύ στην ψυχολογία, τον τελευταίο μήνα και τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

Αυτό συνεχίζεται με τον Μαρτίνς να τονίζει στους «ερυθρόλευκους» πως η Ντουντελάνζ πλέον δεν έχει κάτι να χάσει. Το γεγονός πως ουσιαστικά είναι εκτός παιχνιδιού, σχετικά με την πρόκριση, την κάνει πιο επικίνδυνη.

Θα θελήσει να κάνει το παιχνίδι της χωρίς άγχος και ότι βγει. Πέραν από το στόχο της πρόκρισης, το σημαντικό είναι η νοοτροπία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει την ίδια αγωνιστική εικόνα σε κάθε ματς, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Επίσης θα μεγαλώσει και το σερί νικών, σε όλες τις διοργανώσεις, που βρίσκεται στον αριθμό 4. Στα κίνητρα μια μεγάλη, σε έκταση σκορ, νίκη για να αποζημιωθεί και ο κόσμος, αφού δεν έμεινε και με τις καλύτερες εντυπώσεις, στα τελευταία ματς, πλην από αυτό με τον Άρη.

Οι «Βούκο», Ομάρ

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν οι δύο παίκτες, από τους βασικούς, που έμειναν εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση. Όπως είπε ο Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέντευξη Τύπου, έγινε για λόγους διαχείρισης. Έπρεπε να πάρουν τις ανάσες τους για τη συνέχεια και να μην μπουν σε μια διαδικασία αποστολής. Έτσι κι αλλιώς αρκετοί από αυτούς που υπολογίζεται πως θα παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να μην αγωνιστούν απόψε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Europa League, Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Πολλά τα κίνητρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!