ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: «Ήταν μία φανταστική βραδιά»

Ο Αχμέντ Χασάν αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ντουντελάνζ, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Χασάν: «Ήταν μία φανταστική βραδιά»

Ο Αχμέντ Χασάν τόνισε πως η κατάσταση έχει αρχίσει και διορθώνεται, εκφράζοντας την πίστη του πως η σεζόν θα εξελιχθεί επιτυχημένα για τον Ολυμπιακό.

«Από τη μεριά μας πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ωστόσο ήταν μία φανταστική βραδιά» τόνισε ο Αιγύπτιος επιθετικός για το νικηφόρο 5-1 επί της Ντουντελάνζ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για τα επόμενα παιχνίδια στον 6ο όμιλο του Europa League, o Χασάν τόνισε: «Έχουμε 7 βαθμούς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα, στα επόμενα δύο ματς. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε δυνατά και στα δύο παιχνίδια».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πιο τυχερός τελευταία, δεδομένου ότι, πλέον, σκοράρει πιο εύκολα, ο 25χρονος στράικερ ανέφερε: «Ήμουν τραυματίας όπως γνωρίζετε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε η ομάδα έχοντας πολλές ευκαιρίες. Στα πρώτα ματς και να μην πετυχαίνει τόσα γκολ όσα και οι ευκαιρίες. Έχουν προσπαθήσει όλοι να το αλλάξουν αυτό, να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Το ίδιο κάνω και εγώ. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μία καλή χρονιά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χασάν: «Ήταν μία φανταστική βραδιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.