ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στην τσίτα όλοι, τι ισχύει με Νάτχο

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω τα όσα έκανε κόντρα στην Ντουντελάνζ, αφού μπροστά του έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι όλοι στα κόκκινα στο Ρέντη για να στείλουν μήνυμα αναφορικά με την μάχη του τίτλου. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη σε φετινό ντέρμπι. Με τον ΠΑΟΚ ήταν άτυχοι, αφού έχασαν...
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στην τσίτα όλοι, τι ισχύει με Νάτχο

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω τα όσα έκανε κόντρα στην Ντουντελάνζ, αφού μπροστά του έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι όλοι στα κόκκινα στο Ρέντη για να στείλουν μήνυμα αναφορικά με την μάχη του τίτλου.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη σε φετινό ντέρμπι. Με τον ΠΑΟΚ ήταν άτυχοι, αφού έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, για να «πέσουν» από ένα αυτογκόλ.

Κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δέχθηκαν στο τέλος την ισοφάριση, ενώ υπήρξε κι εκείνη η χαμένη ευκαιρία του Φετφατζίδη.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους αλλά και να κάνουν ένα μεγάλο δώρο στον κόσμο τους, που είναι πάντα στο πλευρό τους.

Οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις έχουν να λένε για το πόσο θέλουν τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής. Έχουν το μομέντουμ με τις πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να τους «τονώσει» περισσότερο την ψυχολογία με όσα τους είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Αγωνιστικά ένα από τα ζητήματα έχει να κάνει με τον Μπίμπαρς Νάτχο. Είναι ένα μεγάλο όπλο στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού. Και το πρόβλημα στον αστράγαλο, μετά το εγκληματικό μαρκάρισμα από τον Σνελ, στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, είναι ένα θέμα.

Η ενημέρωση αναφέρει πως ο Ισραηλινός γλίτωσε, αφού δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος, αλλά είναι συγκρατημένη. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του θα ξεκαθαριστεί στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στον Άρη. Πιο συγκεκριμένα ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Την τετράδα της άμυνας αναμένεται να αποτελέσουν οι Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης. Στα χαφ σίγουρος είναι ο Μπουχαλάκης με τον Γκιλιέρμε να έχει προβάδισμα να γίνει ο παρτενέρ του. Πάντως εκεί το πράγμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Κυριακή. Στις πτέρυγες θα είναι οι Ποντένσε, Λάζαρος, ο Φορτούνης θα είναι ο μαέστρος και ο Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει απρόβλεπτος το τελευταίο διάστημα, αν και στην προπόνηση του Σαββάτου θα φανούν αρκετά πράγματα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάει για sold out

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η επιθυμία του Χασάν! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στην τσίτα όλοι, τι ισχύει με Νάτχο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!