ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός Φορτούνης!

Το έχει πάρει πάνω του και φαίνεται. Μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής «απουσίας» ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός Φορτούνης!

Το έχει πάρει πάνω του και φαίνεται. Μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής «απουσίας» ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ.

Ο διεθνής μέσος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Γκολ, ασίστ και μοναδικές δημιουργίες συνθέτουν το παλμαρέ του. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά και όχι από την τηλεόραση, το έχουν καταλάβει.

Πατάει πιο γερά στα πόδια του. Είναι αισθητά βελτιωμένος στα τρεξίματα του. Και γουστάρει να κάνει μια δυνατή σεζόν. Όλα αυτά βγαίνουν από το πείσμα του για να δώσει απαντήσεις. Ήταν έντονη η αμφισβήτηση και θέλει να δώσει απαντήσεις.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έβαλε ένα μαγικό γκολ. Παράλληλα κρατούσε καλά τις μπαγκέτες και κατεύθυνε και τους υπόλοιπους. Φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού η πτώση στον ρυθμό, όταν έγινε αλλαγή.

Όπως και να έχει ο «Φόρτου» είναι στα πάνω του και περιμένει πως και πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Κάτι που γνωρίζει καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει κέφια κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Αυτό περιμένουν να δουν όλοι αύριο το βράδυ. Ο Φορτούνης έστειλε τα πρώτα του μηνύματα, αναφορικά με τις διαθέσεις του για φέτος, από τις αρχές του καλοκαιριού.

Τότε που για περίπου δέκα μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα με έναν ειδικό γυμναστή από την Γερμανία. Αυτός τον βοήθησε και στην ψυχολογία του. Η συγκεκριμένη εκγύμναση τον βοήθησε πολύ στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη. Στην άνεση με την οποία κινείται στο γήπεδο. Στις καλύτερες ανάσες, που τον βοηθούν να κάνει τα μαγικά του. Μέχρι στιγμής έχει βάλει 6 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας κι 6 ασίστ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στηρίζει πολλά επάνω του. Είναι το βαρόμετρο του Ολυμπιακού. Μπορεί να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους, στην επιθετική λειτουργία. Αυτόν τον Φορτούνη περιμένουν να δουν όλοι στον Ολυμπιακό, στο αιώνιο ντέρμπι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός Φορτούνης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!