ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Το πέναλτι στο χέρι του Μακέντα και οι χαμένες ευκαιρίες ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες για την επόμενη μέρα, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού τα είπε και με τους συνεργάτες του.

Το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού, να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως κατάφεραν να μην νικήσουν, σε ένα ακόμα ντέρμπι. Υπήρξαν βέβαια και τα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης. Ειδικά για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην φάση του 84ου λεπτού με το χέρι του Μακέντα. Οι παίκτες μονολογούσαν και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Οργισμένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον διαιτητή Αντριέν Γιάκοτετ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε, για πρώτη φορά φέτος, τόσο χαρακτηριστικά την αγανάκτηση του. Βέβαια όλο αυτό δεν θέλησε να το περάσει στους παίκτες. Στις λίγες κουβέντες που τους είπε, έκανε λόγο για αδικία αλλά και ατυχία. «Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για μας, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Δημιουργήσαμε και πάλι πολλές φάσεις, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε μαζική άμυνα. Δεν σκοράραμε όμως και είναι κάτι για το οποίο θα βρούμε τις λύσεις μέσα από την δουλειά, που θα μας δώσει, στη συνέχεια, αυτό που θέλουμε», ήταν γενικότερα η αναφορά του.

Πολλές οι συζητήσεις και μεταξύ των παικτών, οι οποίες κυρίως είχαν να κάνουν με το γεγονός πως πίκραναν και τον κόσμο. Ήθελαν να του προσφέρουν μια νίκη, αν γινόταν με καθαρό σκορ, συνδυασμένη με καλή εμφάνιση. Όσο για τον Πέδρο Μαρτίνς τα είπε για αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του. Δεν συζητήθηκε τόσο πολύ το αγωνιστικό κομμάτι, όσο η συμπεριφορά της διαιτητικής τριάδας. Όλοι μαζί είδαν ξανά και τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν για τα σφυρίγματα που δεν έδωσε και κυρίως το χέρι του Μακέντα. Σχετικά με την τακτική τις επόμενες ημέρες θα γίνει λεπτομερή ανάλυση, όπως κάνει κάθε φορά ο Πορτογάλος προπονητής.

Οι συσκέψεις με Καρεμπέ, Μοντέστο

Πολλές οι συζητήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πέραν από τους συνεργάτες του, τα είπε και με τους Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο. Πάνω εκεί, πέραν από την διαιτησία, υπήρξαν κουβέντες και για την εικόνα της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο Γάλλοι τα είπαν και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έζησε κι αυτός έντονα το παιχνίδι και εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό του για την διαιτησία. Για τα υπόλοιπα μέσα στις επόμενες ημέρες, που οι σφυγμοί θα έχουν κατέβει, θα υπάρξουν συζητήσεις για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Το πρόβλημα στο σκοράρισμα φαίνεται ξεκάθαρα πλέον και σίγουρα θα υπάρξουν και επαφές για μεταγραφές.

Ολυμπιακός: Η κίνηση με Νάτχο και ο Φορτούνης

Δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Χασάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!