ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τον μπομπέρ του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει πρόβλημα στο γκολ και για το λόγο αυτό θέλει να αποκτήσει έναν μπομπέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, πως έχουν ανάγκη από έναν επιθετικό που θα βάζει την μπάλα στα δίχτυα με ευκολία. Οι Πειραιώτες είναι εξαιρετικοί στην δημιουργία, αλλά δυσκολεύονται να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Είναι...
Θέλει τον μπομπέρ του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει πρόβλημα στο γκολ και για το λόγο αυτό θέλει να αποκτήσει έναν μπομπέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, πως έχουν ανάγκη από έναν επιθετικό που θα βάζει την μπάλα στα δίχτυα με ευκολία.

Οι Πειραιώτες είναι εξαιρετικοί στην δημιουργία, αλλά δυσκολεύονται να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Είναι κάτι που τους στοίχισε στα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ειδικά σε αυτό με τους «πράσινους» στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες και παραλίγο να χάσει και το παιχνίδι.

Ολο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ατυχία, που σίγουρα υπάρχει, αλλά και με το θέμα στο σκοράρισμα.

Τις τελευταίες ημέρες στην Γαλλία υπήρξαν δημοσιεύματα σχετικά με τον Κώστα Μήτρογλου. Αναμφίβολα μια ενδεδειγμένη λύση. Είναι ο τύπος του στράικερ που δεν θα έλεγε όχι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Είναι καλύτερος από τον Αχμέντ Χασάν, αλλά μοιάζουν σε κάποια χαρακτηριστικά.

Αυτά που ήθελε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και γι’ αυτό προχώρησε το θέμα της απόκτησης του. Όμως ο Αιγύπτιος δεν έχει πείσει ενώ έχει παρουσιάσει και τραυματισμούς.

Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αλλά σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή κίνηση, αν η Μαρσέιγ αποφασίσει να τον παραχωρήσει. Ο λόγος μπορεί να γίνει μόνο με τη μορφή του δανεισμού, αν και πάλι το ποσό που χρειάζεται είναι μεγάλο.

Σε κάθε περίπτωση ένας επιθετικός όπως ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα δώσει την ώθηση στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα είναι νωρίς για να υπάρξει η οποιαδήποτε αναφορά, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει πως μπορεί να κάνει δαπανηρές κινήσεις, ακόμα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι έγινε πέρσι τον Ιανουάριο με τον Κέβιν Μιραλάς.

Αρχηγική παρέμβαση Τουρέ: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα»

Ολυμπιακός: Επιστροφή στο Ρέντη χωρίς κουβέντα από Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει τον μπομπέρ του ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!