ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Ο Τσουκαλάς έχει βοηθήσει παιδιά από την Αφρική»

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον γνωστό οπαδό των «ερυθρόλευκων»
Καραπαπάς: «Ο Τσουκαλάς έχει βοηθήσει παιδιά από την Αφρική»

Στο πλευρό του Τάκη Τσουκαλά στέκεται ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος πήρε θέση για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσουκαλάς προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το ξέσπασμα που είχε μετά το ντέρμπι της Euroleague την Παρασκευή (9/11). Τα όσα είπε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο προκάλεσαν έκαναν τον Παναγιώτη Δημητρά να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του.

Ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε, ενώ προηγουμένως το ίδιο είχε κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Έτσι και ο Κώστας Καραπαπάς έκρινε πως πρέπει να πάρει θέση και το έκανε μέσω instagram.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών έγραψε το ακόλουθο: «Μακάρι να είχατε την ψυχή του Τάκη ξεφτιλισμένοι. Ποιος είναι ρατσιστής ρε βλάκες; Ρωτήστε πόσα παιδιά από την Αφρική έχει βοηθήσει και με πόσους πίνει καφέ κάθε μέρα… Ξεφτίλες, ψεύτες…».

Παραλήρημα Τσουκαλά εναντίον του Αντετοκούνμπο (vid)

Εμείς φταίμε για τους «πίθηκους» της ζωής μας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Ο Τσουκαλάς έχει βοηθήσει παιδιά από την Αφρική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.