ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Μπέτις-Ολυμπιακός

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας, που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για τον αγώνα της 29ης Νοεμβρίου.
Τα εισιτήρια για το Μπέτις-Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους και σε περίπτωση που αυτά εξαντληθούν, τότε θα λάβει και άλλα «μαγικά χαρτάκια». Ήδη, οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει τα 500 εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων REAL BETIS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο “ESTADIO BENITO VILLAMARIN” την Πέμπτη 29/11/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από τη Δευτέρα 19/11 έως Παρασκευή 23/11 (10:00 – 17:30), από τη reception του Γηπέδου Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, το Εισιτήριο Διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€».

Ο Ολυμπιακός πήρε 1000 εισιτήρια για Μπέτις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα εισιτήρια για το Μπέτις-Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.