ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χαλάρωσαν με beach soccer

Την ευκαιρία να «ξεσκάσουν» είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, την Παρασκευή (16/11), στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης.
Ολυμπιακός: Χαλάρωσαν με beach soccer

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη έχει μισοαδειάσει λόγω Εθνικών ομάδων και οι εναπομείναντες παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, παίζοντας beach soccer!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές αυτές τις ημέρες, αλλά όσοι έχουν απομείνει στο Ρέντη βρήκαν τον τρόπο να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, στο περιθώριο της προπόνησης, το πρωί της Παρασκευής (16/11).

Με «story» στο Instagram, ο Ανδρέας Γιαννιώτης ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη νικήτρια ομάδα στο ματς beach soccer που παίχθηκε στο γήπεδο, το οποίο υπάρχει στις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Οι Γιαννιώτης, Τουρέ, Ποντένσε, Μιράντα, Γκιλιέρμε, Μάνος, Βρουσάι, Πάρντο και Χουτεσιώτης, το χάρηκαν με την ψυχή τους! Να σημειωθεί πως προς το τέλος του αγώνα, συμμετείχε και ο Πέδρο Μαρτίνς!

*Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο (17-18/11) και επιστρέφουν στις προπονήσεις, τη Δευτέρα (19/11).

Η φωτογραφία που κοινοποίησε ο Ανδρέας Γιαννιώτης στα social media:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Χαλάρωσαν με beach soccer», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.