ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην ελίτ ο Κώστας Φορτούνης

Η UEFA χαρακτηρίζει «μαέστρο» τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο συγκαταλέγει στα τέσσερα κορυφαία «δεκάρια» του Europa League, ζητώντας από το φίλαθλο κοινό να αναδείξει τον καλύτερο!
Ολυμπιακός: Στην ελίτ ο Κώστας Φορτούνης

Η UEFA υποκλίνεται στο ταλέντο του Κώστα Φορτούνη, τον οποίο και χαρακτηρίζει «μαέστρο» σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μετράει 2 γκολ και 2 ασίστ ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Europa League, ενώ σε τέσσερις προκριματικούς αγώνες είχε απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεχώρισε τέσσερις ποδοσφαιριστές, με δημιουργικά και εκτελεστικά χαρίσματα, τους οποίους χαρακτηρίζει ως «μαέστρους». Μάλιστα, ζητά από το φίλαθλο κοινό να αναδείξει τον κορυφαίο μεσοεπιθετικό, μέσα από μία διαδικτυακή ψηφοφορία, θέτοντας το ερώτημα για το ποιος εξ αυτών διάγει την πιο εντυπωσιακή σεζόν μέχρι στιγμής. Οι άλλοι τρεις είναι οι Σούσο (Μίλαν), Αμαντού Χαϊνταρά (Ζάλτσμπουργκ) και Πάμπλο Φορνάλς (Βιγιαρεάλ).

Η ανάρτηση στα social media της UEFA:

https://www.facebook.com/EuropaLeague/posts/2211549982245549

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στην ελίτ ο Κώστας Φορτούνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.