ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για Αραούχο: «Κανένα απολύτως θέμα»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό της Λας Πάλμας.
Ολυμπιακός για Αραούχο: «Κανένα απολύτως θέμα»

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά ο Ολυμπιακός πατάει… φρένο στη φημολογία σχετικά με τον Αργεντινό επιθετικό της Λας Πάλμας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Segunda Division για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή (σ.σ.: ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για προσφορά 5.000.000 ευρώ), ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για τον πρώην κυνηγό της ΑΕΚ.

Η επίσημη θέση των «ερυθρόλευκων»: «Ούτε πρόταση έχουμε καταθέσει, ούτε υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με Αραούχο».

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όπως έχει γράψει το Sportime, στο φύλλο της Κυριακής (18/11), πρόθεση των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να αποκτηθεί παίκτης που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα του Πειραιά προκειμένου να μη χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Αραούχο: Η εξωπραγματική ρήτρα και το συμβόλαιο

Βόμβα από Λίτο Χιμένεθ: “Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Αραούχο”

Αραούχο: Πολλά τα λεφτά για Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός για Αραούχο: «Κανένα απολύτως θέμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.