ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ασίστ ο Νάτχο με το Ισραήλ, στον πάγκο ξανά ο Βούκοβιτς

Ο Μπίμπαρς Νάτχο προσπάθησε, αλλά το Ισραήλ ηττήθηκε από τη Σκωτία με 3-2 - Πάλι δεν έπαιξε με τη Σερβία ο Γιάγκος Βούκοβιτς.
Ασίστ ο Νάτχο με το Ισραήλ, στον πάγκο ξανά ο Βούκοβιτς

Ο Μπίμπαρς Νάτχο έφτασε τις 56 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, ενώ ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν έπαιξε και παρέμεινε στις 8 διεθνείς συμμετοχές με τη Σερβία. 

Την Τρίτη (20/11), διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League. Το Ισραήλ δεν τα κατάφερε στη Γλασκώβη, ηττήθηκε με 3-2 από τη Σκωτία στο «Χάμπντεν Παρκ» για την 4η και τελευταία αγωνιστική, και έχασε την 1η θέση στον 1ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League, μαζί και την άνοδο στη Β’ κατηγορία, την οποία και εξασφάλισαν οι Σκωτσέζοι. «Δήμιος» των Ισραηλινών ήταν ο Τζέιμς Φόρεστ, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της πατρίδας του. O Μπίμπαρς Νάτχο αγωνίστηκε σε όλο το ματς και έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Ισραήλ, το οποίο σημείωσε ο Καγιάλ στο 9′. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι προκρίνονταν και με ισοπαλία.

Η τελική βαθμολογία του γκρουπ:
1. Σκωτία 9
2. Ισραήλ 6
3. Αλβανία 3

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν έπαιξε ούτε την Τρίτη (20/11) με την Εθνική Σερβίας, στη νίκη επί της Λιθουανίας με 4-1. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο «Παρτιζάνα» του Βελιγραδίου.

Οι Νάτχο και Βούκοβιτς επιστρέφουν στην Ελλάδα την Τετάρτη (21/11) προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Συνοπτικά:

Σκωτία-Ισραήλ 3-2 (34′, 43′, 64′ Φόρεστ-9′ Καγιάλ, 75′ Ζαχάβι)
Σερβία-Λιθουανία 4-1 (51′ αυτ. Ζούλπα, 58′ Μίτροβιτς, 71′ Πρίγιοβιτς, 74′ Λιάιτς-64′ Πετραβίτσιους)

Ολυμπιακός: Βασικός ο Μεριά στο Τυνησία-Μαρόκο

Ολυμπιακός: Τιμή για τον Μπίμπαρς Νάτχο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασίστ ο Νάτχο με το Ισραήλ, στον πάγκο ξανά ο Βούκοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.