ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Σολδάνο!

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον 24χρονο επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου με την Ουνιόν Σάντα Φε, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι
Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Σολδάνο!

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση γκολτζή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και όπως φαίνεται έχει και τον Φράνκο Σολδάνο στη λίστα.

Μάλιστα τα ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου με την Ουνιόν Σάντα Φε, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Σολδάνο κρατάει από το καλοκαίρι. Μάλιστα ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις όπου ήταν θετικός στο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα πάντα με αυτά που αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε την περίπτωση του. Απεναντίας φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Sportime στο φύλλο της Πέμπτης 22/11, όπως για τον ρόλο του μάνατζερ του κι ενός ακόμα, αλλά και τη στάση της Ουνιόν Σάντα Φε, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Κούτρη»

Ολυμπιακός: Η ετοιμότητα του Γκερέρο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Σολδάνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!