ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Γάλλοι για Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου εξετάζεται από τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στην επίθεση, αλλά κάτι υπάρχει και από Αγγλία!
Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Γάλλοι για Μήτρογλου

Στη Γαλλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου, ενώ οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους και άλλες λύσεις!

Η νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι θα καθόριζε σε μεγάλο βαθμό και την κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον έχει γρήγορα κοντά του για να παίξει άμεσα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα το «τρέξουν» το θέμα, πηγαίνοντας αρχικά σε αυτά που, ήδη, έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Στη Γαλλία έλεγαν και τη Δευτέρα (26/11) πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Όμως η Μαρσέιγ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνει και για τον λόγο αυτό κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Αναμφίβολα υπάρχουν και άλλες λύσεις, μία εξ αυτών από Αγγλία μεριά!

«Επαφές του Ολυμπιακού με Μαρσέιγ και Μήτρογλου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Γάλλοι για Μήτρογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!