ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Λάζαρο και Τοροσίδη

Ποιο είναι το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την επικίνδυνη έξοδο του Ολυμπιακού στην Ξάνθη - Ο Πορτογάλος προπονητής προετοιμάζει τους παίκτες του για μία ακόμα ποδοσφαιρική μάχη.
Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Λάζαρο και Τοροσίδη

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ξάνθη, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται και τον Βασίλη Τοροσίδη για την εντεκάδα, όπως είχε πράξει και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος στην έδρα του Ατρόμητου (25/11, 1-2).

Μέσα σε πέντε ημέρες, από την Κυριακή (9/12) μέχρι την Πέμπτη (13/12), ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του εντός και εκτός συνόρων. Στην Ξάνθη πρέπει να νικήσει για να παραμείνει, στη χειρότερη των περιπτώσεων, 6 βαθμούς μακριά από την 1η θέση του Πρωταθλήματος, την ώρα που ακολουθεί ο ευρωπαϊκός αγώνας με τη Μίλαν, που θα κρίνει αν η ομάδα του Πειραιά συνεχίσει στο Europa League και στις αρχές του 2019.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για μία ποδοσφαιρική μάχη, όπως είχε πράξει και πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τότε, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχε καταστήσει σαφές τη σημασία του διπλού με λόγια και πράξεις, μιλώντας διαρκώς στους παίκτες του και δουλεύοντας πολύ στις προπονήσεις τα τελειώματα των φάσεων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στη σημερινή (7/12) και την αυριανή (8/12) προπόνηση, αναμένεται να φανερώσει μέρος των πλάνων του για την εντεκάδα εν όψει του αγώνα της Κυριακής (9/12, 15:30) στην ακριτική πόλη, αλλά παρουσιάζεται διατεθειμένος να εμπιστευτεί ξανά το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ. Άλλωστε, από την αρχή της σεζόν, στα περισσότερα παιχνίδια χρησιμοποιεί από τρεις μέχρι πέντε Έλληνες στο βασικό σχήμα. Και στην Ξάνθη, αυτό το πλάνο αναμένεται να εφαρμοστεί για μία ακόμα φορά.

Οι Τοροσίδης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης, έχουν βάσιμες πιθανότητες να παίξουν ως βασικοί και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στο γεγονός πως αυτοί οι παίκτες γνωρίζουν και με το παραπάνω τι θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια. Πολλοί θα αναρωτηθούν πώς ο φετινός Ελαμπντελαουί ενδέχεται να μείνει στον πάγκο, αλλά κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Περιστέρι. Μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χρειάζεται περισσότερη σκληράδα και ο Τοροσίδης μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι. Η πιθανότερη σύνθεση, λοιπόν, είναι η ακόλουθη: Σα, Τοροσίδης (Ελαμπντελαουί), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Λάζαρος, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο.

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Καμαρά

Ολυμπιακός: Ουρές για ένα εισιτήριο εν όψει Μίλαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Λάζαρο και Τοροσίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.