«Ο Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα!»

Στη Λας Πάλμας «χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο» με την επιλογή τους να αποκτήσουν τον Εμάνουελ Εμενίκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
«Ο Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα!»

Ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο της σεζόν και δεν έχουν άδικο…

Ο Εμάνουελ Εμενίκε παραμένει τραυματίας και δεν πρόκειται να ντεμπουτάρει με τη Λας Πάλμας, στην οποία μετακόμισε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο γιατρός της ισπανικής ομάδας, Χεράρδο Γκαρθές, τόνισε πως ο ίδιος μαζί με έναν ακόμα γιατρό της Λας Πάλμας, τον Κλάρα Κιντάνα, έκαναν κανονικά τα ιατρικά τεστ του Εμενίκε για να ολοκληρωθεί ο εξάμηνος δανεισμός του από τον Ολυμπιακό, αλλά εστίασε στο γεγονός πως ο Νιγηριανός επιθετικός απέκρυψε ότι ήταν τραυματίας στο πρώτο μισό της σεζόν και «κουβαλούσε» χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Ο Εμενίκε υπέστη υποτροπή σε προπόνηση της Λας Πάλμας, τρεις ημέρες μετά τη μετακίνησή του στα Κανάρια Νησιά.

Συγκεκριμένα, ο Γκαρθές παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το επίμαχο ζήτημα και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε: «Ο Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα. Υπέγραψε, μάλιστα, ότι δεν έχει κάτι. Οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, βγήκαν απόλυτα φυσιολογικές. Ωστόσο, δύο-τρεις ημέρες μετά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Όποιος υπογράφει έναν παίκτη, πρέπει να γνωρίζει το γιατί. Εμείς, είμαστε μόνο γιατροί και δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν κάποιος έχει καιρό να αγωνιστεί. Κάποιος πρέπει να το μελετήσει, όχι εμείς. Υποθέτω ότι έχουμε όλοι κάποια ευθύνη: ο ποδοσφαιριστής, ο σύλλογος, εμείς…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.