ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή οι Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε!

Δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τους τρεις ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.
Ολυμπιακός: Στην αποστολή οι Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε!

Οι Μαντί Καμαρά, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντανιέλ Ποντένσε, βρίσκονται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη.

Το πρωί του Σαββάτου (8/12), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Ρέντη για το παιχνίδι της Κυριακής (9/12, 15:30) κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Το απόγευμα, οι Πειραιώτες αναχωρούν αεροπορικώς για την ακριτική πόλη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους Γιάγια Τουρέ και Κώστα Τσιμίκα, όπως και τους τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Γιασίν Μεριά.

Οι τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών βρίσκονται στην αποστολή, δείγμα της κρισιμότητας του ματς στην «Ξάνθη Arena». Οι Μαντί Καμαρά, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντανιέλ Ποντένσε τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι Καμαρά και Ποντένσε προπονήθηκαν κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα, ενώ ο Λάζαρος κινήθηκε ατομικά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και δεν πήρε μέρος στην ομαδική προπόνηση. Ωστόσο, ο Έλληνας εξτρέμ αναμένεται να βρίσκεται τουλάχιστον στη 18άδα ως μία επιπλέον λύση σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός για μία ακόμα φορά οι Ανδρούτσος, Γιάννης Μασούρας, Νικολάου, Πάρντο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αποστολή στα social media:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2425877984093870

Το μήνυμα των «ερυθρόλευκων» στα social media για την πρωινή προπόνηση:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2425731364108532

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στην αποστολή οι Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.